Login to your account.

Signup for a new account.

 


http://www.kaufen-akku.com

Description

Kaufen-akku, Notebook/Laptop Akkus und Adapter /Netzteil - kaufen-akku.com


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

Accu BOSCH GDR 14.4 V LI MF

7+ Taskbar Tweaker kan ook aanpassingen doen die standaard niet mogelijk zijn in Windows. Bijvoorbeeld Dubbele muisklik op lege ruimte. Kies je hier voor Ctrl+Alt+Tab, dan schakel je in het vervolg snel tussen geopende toepassingen. Zelfs aan je muiswieltje is gedacht. Met de optie Volumecontrole bij muis erover / Op taakbalk te activeren kun je je volume bedienen door aan je muiswieltje te draaien als je muis boven je taakbalk hangt.Wil je nog sneller toegang tot het afsluiten van je computer? Plaats dan met Classic Shutdown een aan/uit-keuzeknop op je taakbalk! Haal het programma binnen. Bewaar het bestand ClassicShutdown.exe in een willekeurige map. Klik met de rechtermuisknop op ClassicShutdown.exe, kies Snelkoppeling maken en sleep deze snelkoppeling naar je taakbalk. Een klik op Classic Shutdown schakelt je systeem niet direct uit. Het programma toont een keuzescherm waarmee je je computer uitschakelt, opnieuw opstart of in stand-by plaatst.In deze workshop proberen we niet compleet te zijn, maar je wel enthousiast te maken om de mogelijkheden van je taakbalk een goed onder de loep te nemen. Gebruik alleen de instellingen die jij handig vindt: overdaad schaadt! Bij sommige aanpassingen moet je de tijd nemen voordat de voordelen doorklinken in je dagelijkse routine. Wil je niet alleen je taakbalk onder handen nemen, maar je hele besturingssysteem personaliseren, dan kun je hier meer over lezen op onze website.

Deze workshop is gebaseerd op Windows 7. De meeste tips kun je met enig creatief lezen ook toepassen in eerdere Windows-versies en zelfs in Windows 8.1. Open daarvoor eerst met de toetscombinatie Windows-toets+D het bureaublad.Als je Windows 8.1 hebt, kun je bij de taakbalkinstellingen ook nog extra opties kiezen. Vraag de eigenschappen op van je taakbalk en open het tabblad Navigatie. De instellingen hebben slechts zijdelings met je taakbalk te maken, maar zijn wel handig. Zo kun je bijvoorbeeld het automatisch activeren van de Charms-balk uitschakelen. Ook kun je kiezen om je startscherm over te slaan en direct de bureaubladweergave met taakbalk te tonen. Activeer hiervoor de optie Wanneer ik mij aanmeld (...).Nu moet je je Android-installatie nog configureren in enkele stappen. Achtereenvolgens kies je je taal, selecteer je een wifi-netwerk, koppel je je Google-account aan Android, configureer je de Google-services en configureer je de datum en tijd. Daarna krijg je het Android-startscherm te zien en kun je aan de slag.Standaard staan de bekendste apps van Google al ge´nstalleerd. De meeste apps beschouwen een Android-x86-systeem als een tablet, waardoor je bijvoorbeeld de handige tabletinterface van Gmail te zien krijgt en ook de app Computer!Totaal Magazine werkt. Apps zoals de camera en de telefoon werken uiteraard niet. De telefoon-app verandert het scherm bovendien plots naar de portretstand, waardoor de besturing onbruikbaar wordt, want de muis blijft in landschapsmodus werken.

Het installatieprogramma van Android-x86 is wat ouderwets, maar doet zijn werk snel.Met Android-x86 maak je van je pc een grote tablet met toetsenbord en muis.Afhankelijk van je hardware zul je ook merken dat er een aantal zaken niet of niet optimaal werkt. Android-x86 is door de ontwikkelaars vooral getest op een aantal wat oudere netbooks en Intel-tablets. Ontbrekende drivers kunnen op andere toestellen dus weleens roet in het eten gooien. Als je geluid niet werkt, je draadloze netwerkkaart niet herkend wordt of je beeldresolutie te klein is, zul je dus op het forum van het project om hulp moeten vragen.Met Android-x86 heb je toegang tot een volledig Android-systeem op je pc, inclusief alle instellingen.Voor de rest moet je je wat behelpen. Naar printerdrivers voor Android is het bijvoorbeeld vruchteloos zoeken. Maar met Google Cloud Print, dat standaard in Android-x86 ingeschakeld is, kun je op elke printer afdrukken die via een andere computer aan je Google-account gekoppeld is. Een ander probleem is dat het scherm standaard na twee minuten zwart wordt en je het blijkbaar onmogelijk terug kunt inschakelen. De beste oplossing is in de instellingen bij Display onder Sleep de optie Never time out te kiezen.

Android-x86 heeft alle instellingen die je van Android gewend bent, dus het systeem is veel meer naar je wensen aan te passen dan de BlueStacks App Player. Extra apps installeer je eenvoudig met Google Play. Al met al is Android-x86 in de praktijk veel bruikbaarder dan BlueStacks App Player. De apps reageren sneller en het geheel lijkt stabieler, al blijft het wel de vraag of Android-apps volstaan om alles op je pc te doen wat je normaal in Windows doet. Een dualboot-configuratie geeft je altijd de keuze, maar dan moet je wel tussendoor herstarten.Dankzij Android-x86 en Google Play draai je al je favoriete Android-apps op je pc.Als je zowel Windows- als Android-apps tegelijk wilt draaien, kun je ook Android-x86 in VirtualBox draaien. Dat werkt zelfs vlotter dan BlueStacks App Player. Alleen werkt een aantal apps in een virtuele omgeving niet meer, omdat ze bijvoorbeeld geen wifi detecteren. De Computer!Totaal Magazine app wil bijvoorbeeld enkel magazines downloaden over een wifi-verbinding, terwijl de netwerkverbinding van Android-x86 in VirtualBox een virtuele ethernetverbinding is.

Android-x86 is de bekendste Android-versie voor pc's, maar Intel heeft ook zijn eigen versie ontwikkeld, speciaal voor nieuwe Intel-gebaseerde pc's met UEFI-firmware. Het project heet Android on Intel Architecture of kortweg Android-IA. Intel biedt een installer aan waarmee je Android op een Windows 8-compatibel apparaat installeert. Die vraagt je zelfs of je de bestaande Windows-installatie wilt behouden of niet. Een dualboot-configuratie is daarmee eenvoudig aangemaakt.De nieuwste versie is gebaseerd op Android 4.2.2. Houd wel in het achterhoofd dat dit nog een experimenteel project is. Voorlopig zijn er nog maar vier apparaten ondersteund, allemaal hybride tablets met een Intel-processor. Het gaat om de Acer Iconia W700, de Lenovo X220T en X230 T en de Samsung XE700T. Heb je toevallig een van die apparaten, dan kan het interessant zijn om Android-IA uit te proberen. De MacBook Air en de Retina MacBook Pro zijn mooi, draagbaar en leveren hoge prestaties. Maar er zit een prijsverschil van 300 euro tussen de twee laptops. Daarom hebben we ze voor je vergeleken en geven je aankoopadvies welke MacBook het beste bij je past.

Zowel de MacBook Air als de MacBook Pro hebben in 2014 een aantal kleine updates gekregen, waaronder een prijsverlaging en betere specificaties. We verwachten dat Apple volgend jaar grotere updates voor haar MacBook-lijn zal introduceren wanneer Intel's Broadwell chips beschikbaar komen.De verschillen zijn klein, maar ze kunnen belangrijk zijn. Zowel de MacBook Air als de MacBook Pro zijn prachtig gebouwd en afgewerkt, maar met zijn 1,08 kg is de 2014 11-inch MacBook Air 490 gram lichter dan de lichtste Retina MacBook Pro. Hoewel de MacBook Air dunner lijkt, is hij op het dikste punt nog altijd 1,7 cm dik - slechts 1 mm verschil.De 2014 13 inch MacBook Air is waarschijnlijk een eerlijkere vergelijking, en die weegt 1,35 kg, slechts 220 gram minder dan de 13 inch MacBook Pro met Retina display. De 2014 13 inch MacBook Air weegt evenveel als het 2013 model.

De MacBook Air is de ultieme super draagbare laptop. Hij heeft een prachtige "unibody" behuizing die slechts 18 mm dik is. Deze is rigide, zeer sterk, en onberispelijk afgewerkt met satijn gezandstraald aluminium. Je kunt de gebruikelijke hoge kwaliteit van Apple verwachten.Het verlichte Apple toetsenbord dat nu op grote schaal gekopieerd wordt door anderen, is verbeterd ten opzichte van eerdere unibody MacBooks zodat er veel minder licht doorschijnt aan de zijkanten van de toetsen. En het toetsenbord is een van de beste die je kunt kopen, met toetsen die je niet ver hoeft in te drukken, waardoor je comfortabel en bijna moeiteloos kunt typen.De Apple MacBook Air heeft dezelfde geweldige volledig metalen bouwkwaliteit, met een versmalling van de achterkant naar de voorkant. Ondanks Apple's reputatie voor het assembleren van hoogwaardige producten tegen hoge prijzen, zijn we nog geen hardware partner van Microsoft tegengekomen die vergelijkbare functies, bouwkwaliteit en oog voor detail heeft voor dezelfde prijs of zelf hoger.

Een kleine zichtbare verandering voor de nieuwe MacBook Air is een extra gaatje aan de linkerzijkant. Dit is een tweede microfoon. Dit komt van de Retina MacBook, en is bedoeld voor ruisonderdrukking voor duidelijkere spraak in FaceTime en Skype oproepen.De MacBook Air weegt 1,35 kg. Stap je over op de MacBook Pro, dan krijg je meer poorten in de behuizing, waaronder een Thunderbolt versie 2 poort. Helaas lijkt het erop dat de HDMI output de oudere HDMI 1.2 standaard of lager is, omdat we via deze poort nog altijd geen hogere pixel output konden krijgen dan 1920 x 1200 pixels. Dit geeft niet als je verbinding maakt met een full-HD televisie of een projector, maar het betekent wel dat je een kostbare Thunderbolt poort moet gebruiken om een hogere resolutie monitor met bijvoorbeeld 2560 x 1600 pixels te kunnen gebruiken.

Het ontwerp, de kwaliteit en afwerking is hetzelfde als bij de MacBook Air, maar in een iets grotere en zwaardere behuizing. De 2014 13-inch MacBook Pro met Retina display is 50 gram lichter dan de 2012 Retina MacBook. Hij weegt nu slechts 1,57 kilo. Zoals we al zeiden, een marginaal verschil dus. De 2014 15 inch MacBook Pro met Retina display is iets zwaarder dan de 13 inch (2,02 kilo), maar weegt evenveel als het 2012 model. Beide modellen zijn slechts 1,8 cm dik. De MacBook Pro is naar onze mening net zo draagbaar als de MacBook Air.De MacBook Pro met Retina display heeft een geweldig 2880 x 1800-pixel IPS display, die geconfigureerd is in HiDPI modus om te lijken op de 1440 x 900 lay-out van elke 15 inch MacBook Pro sinds 2006. De poorten op de behuizing zijn hetzelfde: twee Thunderbolt 2, een USB 3.0, audio uitgang met Toslink digital audio, en MagSafe 2 stroomaansluiting aan de linkerkant.

Kortom: Als absolute draagbaarheid jouw ding is, kun je waarschijnlijk het beste voor de MacBook Air kiezen. Maar je zult niet vloekend een MacBook Pro rondzeulen. Het zijn allebei super draagbare PC's.Back-uppen is bijna even saai als noodzakelijk. Gelukkig heb je met EaseUS Todo Backup Free zowat alles bij de hand om je back-upklussen slim te automatiseren, of het nou gaat om specifieke gegevensmappen dan wel om een complete schijfkopie. We tonen je hoe je back-ups maakt en die veilig terugzet. Je vindt EaseUS Todo Backup hier. De rubriek For Home maakt duidelijk dat er voor thuisgebruik drie varianten bestaan. De exacte verschillen zie je hier. Hoe dan ook, in deze workshop beperken we ons tot de gratis versie aangezien die de belangrijkste back-up en herstelfuncties bevat. Klik dus op Todo Backup Free en vervolgens op Download Freeware. Nu word je hier eigenlijk geacht een webformulier in te vullen om je de downloadlink te laten toesturen, maar eventueel kun je via deze link direct het installatiebestand downloaden.

Met een dubbelklik start je installatiebestand. Die haalt eerst de rest van de software op, waarna je bevestigt dat je dit gratis programma inderdaad alleen voor thuisgebruik gaat inzetten. Verderop krijg je nog de gelegenheid het vinkje weg te halen bij Join in the Custom Experience Improvement Program (mocht je dat niet willen). Ook krijg je nog de kans de opslaglocatie voor de back-upbestanden aan te passen met de Browse-knop. Standaard is dat namelijk C:\My Backup en wellicht verkies je een andere, eventueel externe schijf om je back-ups te bewaren. Dat is doorgaans ook veiliger.Met Finish rond je de installatie af. Start je de tool de eerste keer op, dan wordt je gevraagd of je over een (betaalde) licentiecode beschikt. Laat hier Current license: Free aangestipt. Even later verschijnt het hoofdvenster van Todo Backup. Bovenaan vier tabbladen (waarbij we ons in deze workshop vooral op Home en Management focussen) en links vier knoppen, met duidelijke namen: Backup, Recovery, Clone en Tools. Standaard zijn Home en Backup geopend: een uitstekend vertrekpunt voor deze workshop.In dit Home-venster van de rubriek Backup tref je onder meer Data backup aan. Hier klik je File backup aan. Het venster maakt nu plaats voor een inhoudsoverzicht van je schijf. Je merkt dat Todo Backup standaard de mappen My Documents, Favorites en Desktop selecteert, allemaal submappen uit je profielmap (C:\Users\[accountnaam]). Je hoeft deze voorselectie natuurlijk niet te houden: plaats of verwijder hier gerust vinkjes. In principe zou je nu al op de knop Proceed kunnen klikken om je selectie te laten back-uppen, maar dat is net wat kort door de bocht.

  1. http://retrouve3.bravesites.com/blog
  2. http://retrouve3.sosblogs.com/
  3. http://retrouve3.mee.nu/

Posted: 04:42, Friday 13 October 2017

<- Last Page | Next Page ->